Inte fel med en bra bilkamera

En bilkamera är inte fel att ha i bilen. Om du funderar på att köpa dig en, så finns det dock en del saker att fundera på. Du kan jämföra olika bilkameror på bästaprodukterna.com om du vill. En bilkamera, eller dash cam som den även kallas ibland, är bra att ha, eftersom det gör det säkare i trafiken. Du fäster den på din framruta och kan med den fånga upp allt som händer runt om dig när du sittar bakom ratten. 

Sedan är det ju så att det kan vara bra att ha dokumentation av händelser, om det skulle uppstå något tvivel så väl som den kan vara bra om en olycka inträffar. 

Hitta en bra bilkamera

Det finns idag många varianter av bilkameror att välja på. Många av dem kan spela in i full HD, men vill du ha det bästa, så kan det vara värt att välja en med 4K-upplösning. En del dash cams har även så att det finns en andra lins på dem, som då kan riktas mot baksätet. Andra har så att de kan kopplas ihop med en annan kamera för att filma ut via bakrutan. Det finns även de som har mörkerseende, som är bra om du ofta kör då det är mörkt ute.

För att du ska hitta en bra bilkamera som passar dig, så kan det vara bra att läsa på om de olika modeller som finns och sedan välja utifrån det. 

22 Jun 2022