Inte fel att satsa på en bilkamera

Något som kan vara kul att ha i din bil, det är en bilkamera. Tanken med en bilkamera är att du ska kunna filma det du gör, eller ser. Dock inte för att filma andra bilister med som gör fel! Om du vill hitta en bra bilkamera, så är det bra att jämföra dem. Du kan kolla bilkamererorna som du kan se på bastitest24.se.Om du ska köpa en, så är det ju bra att kolla på lite olika saker. Det för att hitta en bilkamera som passar dig och dina behov.

Hitta en bra bilkamera

En bilkamera, eller dashcam som det även kallas, den bör ha en bra upplösning, så att det går att se vad det är du filmat. Inte så kul om det bara är skakiga och suddiga bilder. Sedan är det även bra att kolla hur kameran funkar med vidvinkel samt hur många bildrutor per sekund den klarar av att filma. 

Det kan även vara bra att kolla hur stor lagringen är, så att du inte filmar en snutt och så är den full! 

En cool sak med vissa modeller, det är att de kan ha olika smarta funktioner, som underlättar din körning. En del varnar för fartkameror, andra kan uppmärksamma dig på att det är körfältsbyten. Så fundera på om du vill att kameran ska vara så pass avancerad. Det kan vara värt att lägga till lite pengar för att få fler bra funktioner.

10 Apr 2022