Håll bilen ren och fin

När man äger en bil, så är det väldigt viktigt att ta hand om den på flera sätt. Dels se till att den är säker att köra, men det är även viktigt att den är ren och fräsch, både på utsidan och insidan. Du kan välja att köra den till en biltvätt i Malmö då och då, eller så ser du till att tvätta den på egen hand. Då kan det vara att föredra att åka till en tvätthall, eftersom det är dumt att tvätta hemma på uppfarten så att skadliga medel rinner ut i grundvattnet. 

Utöver att tvätta bilen på utsidan ett par gånger per år, så är det även viktigt att hålla bilens interiör fräsch. Du kan även här välja att lämna in den, eller så tar du tag i det själv. 

Ta hand om din bil

En bil utsätts ju för en hel del, både väder, vind, smuts, vägsalt, grus och så vidare. För att din bil ska hålla samt för att den ska se fortsatt snygg ut, så bör du minst ett par gånge per år tvätta av den. Enklaste är ju att lämna in den på en biltvätt i Malmö.

Sedan se även till att hålla det rent i bilen, släng inte saker på golvet, undvik att äta i bilen och se till att dammsuga och så ibland.

Ta även hand om bilen när det gäller service, så att den får en genomgång av allt.

21 Nov 2022