Funderar du på att sälja bilen?

Är det kanske så att du funderar på att sälja din begagnade bil? Det finns ju lite olika sätt att gå tillväga på för att sälja en bil. Ett mycket vanligt sätt att göra det på, det är att lägga ut en annons på till exempelvis Blocket. Dock är det ju så då att du får räkna med att få massa samtal och mail från personer som antingen inte är intresserade tillräckligt eller att de vill pruta en massa. Det är inte alltid så lätt då att veta vad du ska ta för bilen, vad den är värd.

Ett annat sätt är att gå till en bilhandlare, som kan vara idé om du har en bil som inte är allt för gammal. Sedan kan du även sälja bilen snabbt, via nätet och ett företag som köper in bilar. 

Få värdering och sälj bilen

Du kan använda dig av en sajt som till exempel Fordonsköparna för att sälja din bil. Du får då en korrekt värdering av din bil samt att du även får betalt, direkt! Du kan även sälja en defekt bil, eller en bil med körförbud till dem om du vill. Ett extra plus är att de även kan hämta upp bilen där den står. Detta är ett mycket smart sätt att sälja en bil på! Du kan få värdering redan online på vad du kan få för just din bil. Så testa vettja!

14 Jan 2023