Bildekor för företagare

När man har företagsbilar så är det otroligt viktigt att skydda dem så gott det går. Därför väljer många att sätta på vinyl som ska skydda mot stenskott både i fronten och på dörrsidorna. Man kan även skydda trösklar på samma sätt om man vill. 

Men vill du att dina säljare och reparatörer kör omkring i en anonym bil? Knappast! Bilarna som körs under arbetstid är "gratis" reklam och man bör alltid se till att utnyttja detta till max. PSS är ett företag som jobba mer sånt här och de kan erbjuda bildekor i Sollentuna, eller rättare sagt i hela Stockholmsområdet. 

Vad ska man ha på bilen?

Det beror lite på vad du vill att reklamen förmedlar till potentiella kunder. En snyggt stripad bil med mycket bildekor kan fånga ögat men samtidigt kan det ta fokus från ditt företagsnamn. De som jobbar med bildekor kan komma med bra tips och råd men tänk på detta:

  • Företagsnamnet bör vara tydligt
  • Har ni redan en tydlig profil, använd den
  • Glöm inte hemsideadress
  • Telefonnummer bör finnas

Om dessa fyra delar är tydliga och centrala så kommer bilarna att vara mobila reklampelare som kan locka många nya kunder. Se bara till att du anlitar proffs. Det finns inget som skrämmer bort kunder som bildekor som lossnar! Det ser bara slarvigt ut och man kan komma att förknippa detta med ert företag. Så vänd er till de som kan detta så det blir snyggt gjort och hållbart. 

30 Mar 2022